torek, maj 01, 2007

Tradicionalni prvomajski pohod na Pleše

Tako kot lansko leto, je bila Chica tudi letos na Pleših. Odhod je bil malo po deseti uri. Letos nisva bili tako pridni kot lansko leto... vsaj kar se hoje tiče. Peš smo se odpravile iz Jablane in ne iz doma.

Na Pleše sva šli skupaj z Anjo, na Pleših se nam je pridružil pa še Bojan. Bilo je kar pestro in Chica je pokazala, da se zna lepo obnašat. Večino časa je ležala med mano in Anjo, ter se nastavljala, da sva jo ves čas božali - čisto netipično za njo.

Vmes se je poigrala še z reševalskim kolegom Andyjem, ter beaglom Arijem. Slednji je od nje dobil tudi nekaj poljubčkov ;-) Na poti nazaj nas je prehitelo tudi nekaj konjev, katere je Chica prav previdno opazovala. Slikali sva se tudi pri ovcah (1. slika), pozdravili prijatelje tako, da so od Chice dobili poljubčke in se jim ni bilo potrebno sklanjati za to ;-)
Ko smo prispeli v dolino, smo se šli še najest v prvo picerijo, ki je bila odprta. Chica je potrpežljivo čakala, da smo se najedli. Vmes je celo zamižala za nekaj trenutkov. Zdaj pa spi.

Maček, ki je bil polovico dneva sam doma, pa mi prede v naročju med pisanjem tega prispevka. V času, ko je bil sam ni naredil nobene škode, samo kliker je odnesel s police na tla.


Chica in Bojan

jaz, Chica in Anja

Chica na Pleših - nasmejana kot vedno ;-)

Ni komentarjev: