četrtek, marec 26, 2009

Dopust v Bovcu - peti in šesti dan

Zadnje dva dni smo se sprehajali samo ob letališču in ob Soči...

Chica, v ozadju Svinjak

ob letališču

brez žoge ne gre :)

kje je pa glava?! :)




Ostale fotografije na FB album1 in album 2.

torek, marec 24, 2009

Dopust v Bovcu - četrti dan

Zimski vzpon na Krnska jezera :) V štirh urah smo prišli do Krnskega jezera in nazaj - vmes smo si vzeli čas za čaj in fotografiranje...

Da se ve kam smo šli :)

marca 2009 je bilo več snega kot aprila 2006

sneg... sonce...


rahlo piha... :)

Me3

Me2

...just like heaven...


Ostale fotografije na FB album1 in album 2.

ponedeljek, marec 23, 2009

Dopust v Bovcu - tretji dan

Dopoldne sva se spet sprehajali ob soči, popoldne pa smo šle plezat v plezališče Kal-Koritnica pod Svinjakom.



Svinjak

Ostale fotografije na FB album1 in album 2.

nedelja, marec 22, 2009

Dopust v Bovcu - drugi dan

Dopoldne smučanje na Kaninu, popoldne pa čez Sočo v Čezsočo :)


Ostale fotografije na FB album1 in album 2.

sobota, marec 21, 2009

Dopust v Bovcu - prvi dan

Zagorje-Malčca-Predel- Bovec

V Malčci - po ogledu lednega plezanja

Ob Soči: Chica kaže jezik, ker jo nekdo zapušča :)

Ob Soči: me2

Chica in njen značilni pogled

Letališče v Bovcu, v ozadju Bovški Triglav oz. Svinjak (skrajno desno)

Ostale fotografije na FB album1 in album 2.

torek, marec 17, 2009

Frizbi

Frizbi zna biti zabaven pasji šport, če zna vodnik metat frizbi. Sama imam s tem malo problemov, imam pa srečo, da imam spretnega in hitrega psa, ki pripomore k temu, da moji zgrešeni meti ne izpadejo tako slabi :) S Chico se učiva od Tamare in Žaka, ki zadevo že obvladata in se še dodatno izobražujeta na frizbi tečaju v Ljubljani, v društvu Flipsi. Jutri imamo spet trening in končno bom dobila nove frizbije HeroExtra. Slikc v akciji žal ni, je pa zato en video, na katerem sta Tamara in Žak pokazala, da obvladata!




LumberŽak (lumberjack :))

avstralska drvarja

Chica v akciji - za fotonatečaj Mojpes.net-a,
kjer sem bila 2., ampak ne s to fotko

ponedeljek, marec 16, 2009

Chica - pudl :)

Chica ima po novem rep obrit na pudlja. Ni bilo prostovoljno, ampak kaj drugega nam ni preostalo kot to. Na spodnjem deli repa je imela bulo v velikosti lešnika, zelo trdo in se ni premikala, tako kot se običajno premikajo zamašene lojnice. Najprej smo nekaj časa opazovali, če bi se kaj povečalo, ampak se ni. Veterinar je naredil punkcijo in ugotovil, da je samo zamašena lojnica. Potem je prerezal in skušal iztisniti vsebino ven, pa ni šlo, ker je bilo preveč trdo. Čez nekaj dni je bila Chica že naročena za odstranitev te bule. Spet sem bila čisto navdušena nad veterinarji na 300 kosmatih, ker so tako prijazni in strokovni. Sem omenila, da bo Chica, ko se bo zbudila iz narkoze, vsa zmedena in nemirna, ter da bo tulila, pa je veterinar rekel, da sem lahko z njo, ko se bo prebujala in še potem, ko bo morala biti na infuziji. Tako, da sva bili po posegu skupaj v ambulanti, da ni bilo prehudo. Operacija je bila uspešna, Chica pa je z veseljem odkorakala ven iz klinike. O tem kakšna je bila, ko se je zbudila iz anestezije pa raje ne bi... je bilo grozno. Sem pa vesela, da sem bila lahko z njo in da ni bila takrat sama v boksu. Ko sva prišli domov ni hotela/mogla spati, tako da sva skupaj ležali in spali po kakšnih 15 minut. Drugi dan je bila pa že takšna kot vedno. 'Satelita' ji nisem namontirala, ker potem stoji in se ne premakne. Če bi jo pa samo pustila, bi se pa spremenila v Hudinija in bi ga dala sama dol v manj kot dveh minutah, tako kot je to naredila poleti. Rano je pustila pri miru in sem jo samo nekajkrat opozorila, ko je hotela malo pomagat pri celjenju :) Za ven je imela povito, doma pa ne, da je bilo na zraku in se je hitreje zacelilo. Prejšnji teden je veterinar odstranil šive in se ji skoraj ne vidi več kje je so bili. Samo še rep ostaja takšen kot pri pudlju :) Večina pravi, da ji bolj paše kot pa original ;)

Chica z novo igračo, ki si jo je izbrala na kliniki po operaciji

6 šivov na repu

poziranje z novo frizuro

čez dan sta oba spala v spalnici, ker sta potrebovala svoj mir...