četrtek, januar 29, 2009

Obisk doma starejših na Izlakah

V letošnjem letu smo se prvič odpravili zabavat oskrbovance doma starejših na Izlakah. Tokrat smo bili v naslednji zasedbi: Nace & Bela, Monika & Gaja, Urša & Javor, Jana in Lona ter medve s Chico. Najprej smo pokazali kako izgleda poslušnost v likih, potem pa je vsak pes pokazal kaj vse zna. Prvi sva bili s Chico, amapk se spet nisem spomnila vseh trikcev, ki jih zna. Jih je bilo pa vseeno veliko:). Potem je bil na vrsti Javor, za njim Bela in še Gaja. Lona pa sem nam je pridružila čisto na koncu, ker ima 'tiste dneve v letu' in je bodoča mamica (upamo) in bi preveč motila Javorja, če bi prišla prej. Lona je lovila frizbi in se žogala z osrbovanci.

Bilo je enkratno. Chica je bila tako ubogljiva in mirna. Ko se je Lona žogala, da me je že skrbelo, da bo kaj zbolela :) Bila je popoln pes! Vse je delala z veseljem, ko so bili pa drugi na vrsti je pa lepo ležala in mi ni bilo treba biti zraven ter sem lahko več fotografirala.

Chica z oskrbovanci doma

Urša z Javorjem, Chica in Monika z Gajo

Lona in Jana se žogata

nedelja, januar 04, 2009

Gore - Kopitnik

Na mrzel in sončen zimski dan sva se s psoma odpravili iz Gor na Kopitnik. Bilo je tako lepo, da je bilo že skoraj kičasto :) Psa sta pa itak uživala...

pogled na Kum

Bali v home-made puloverju

na vrhu Kopitnika

nekje med Gorami in Kopitnikom

pa še malo poziranja