sreda, oktober 31, 2007

Obisk doma starejših na Izlakah

S skupino za nastope smo tokrat v okrnjeni sestavi obiskali varovance doma starejših na Izlakah. Iz skupine sta bila prisotna samo Javor in Chica, nova člana pa sta 2 borderja Drift in Lona. Chica sta pokazala nekaj trikcev, Javor je pokazal tudi nekaj vaj iz poslušnosti potem pa je sledilo božanje in hranjenje, ter žoganje z balonom z Lono (tudi Chica je pomagala :)).

Slike so žal bolj slabe... Ne morem delat trikcev s Chico in fotografirati v istem trenutku... Pa še svetlobni pogoji si bili bolj slabi. Bi naredila več fotk s flešem, ampak predolgo traja, da se ponovno napolni...

skupinska

Chica z varovanci doma na Izlakah

Javor in Urša

nedelja, oktober 28, 2007

Ura


Mačku se ne da dopovedat, da smo danes ponoči prestavili uro. On bi že ob 16h jedel večerjo... Potem je pa se Chico prepričal, da je že čas, da dobita kaj za pod zob... Ampak na srečo samo za par minut, tako da mi zdaj spet greje noge :-) Gomi pa še vedno teži, mijavka in se stiska k meni ter prede.

nedelja, oktober 21, 2007

Menina planina

Včeraj smo se z Nadjo, Gregorjem in Mojco podali na Menino planino. Tudi Chica je imela družbo in sicer Balija. Ne vem točno iz kje smo šli, ker nisem bila voznik. Na tej sliki se mi zdi, da smo šli iz Slopov (ali kako se sklanja?). Šli smo čez Bibo in kmalu prišli do Menine. Vmes smo se še fotografirali, Chica je iskala zaklad, uživala v prvem snegu (ga je tudi jedla in lovila kepe), Bali je hodil po vodi in tudi malo zaplaval,... Srečali smo tudi ovce in psičko Belo, ki jih je čuvala. Vremenske razmere so bile pa zelo raznolike. Imeli smo sonček, da je bilo skoraj toplo, pa tudi sneg in veter. Še dobro, da sem oblekla anorak s podlogo iz flisa (3 v 1: anorak s flisom, samo flis ali samo anorak), ki sem ga kupila na Dunaju. Je uspešno opravil preizkus :)

Nadja, Gregor in Chica

prvi podpis v snegu - otročje, vem :-)

Bali in Chica

Gregor, Nadja, Bali in Chica

sončen dan...

Chica

skoraj brez oblačka na Bibi

Chica si ne nekaj zaželela in pozvonila :-)

Chica v iskanju zaklada

ofce! :)

Bali - blažen med ovcami :-)

na Menini je mrzlo oz. mede

Bali - 'Walk on water'

pred domom na Menini z Mojco in Balijem

četrtek, oktober 18, 2007

Jesenski sprehodi

No, niso samo jesenski, so bili tudi poletni, ampak fotografije so jesenske. Večkrat smo šle na izvir Medije in potem smo raziskovale poti v okolici. Enkrat smo bile tudi na Limbarski gori, ampak mi pot ni preveč všeč - asfalt ni primeren za sprehode v naravi. Luštna je pot mimo izvira Medije pa do Golčaja in potem po gozdni poti proti Limbarski gori. Vendar je treba na enem 'križišču' gozdnih poti zaviti levo in potem se kmalu pride spet na isto pot. Večino poti je gozdne, nekaj malega je tudi hoje po travniku. Je pa pravi raj za pse. Še nekaj fotografij iz Golčaja...

Nadja z Nyzz, Balijem in Chico


Chica po gonitvi - 'taprava baba'
- se je tudi malo poredila in ima že 18 kg :)


Pa še tri fotografije, kjer je Chica v zraku oz. trije trikci, ki vsebujejo skoke - jih je še nekaj, ampak slike niso uspele. Trik na zadnji fotografiji (skok čez Nyzz) je najtežji, ampak ne zaradi Chice. Nyzz je kljub svoji starosti (12 let in pol) na sprehodih zelo težko pri miru. :)