petek, avgust 26, 2005

12. mednarodni tabor za usposabljanje vodnikov in reševalnih psov Zagorje 2005

Od 24. do 28. avgusta poteka:
12. mednarodni tabor za usposabljanje vodnikov in reševalnih psov v Zagorju.

S Chico sva zraven! Že prej je bilo veliko dela s prijavami in razporejanjem v skupine, danes pa je bilo res naporno. Vsak, ki je prišel, se je moral prijavit, nekaj se jih prej sploh ni prijavilo in so kar prišli - sem moral aspet vse vpisovat,... Vmes je bilo potrebno še kaj na hitro napisat v različnih jezikih (angleščina in nemščina mi nista problem, sem morala pa vsakič iskat prevajalca za italijanščino - beri: kateregakoli Primorca;)) in sprintat (obvestila), poslikat tabor,...

Doma sem bila šele ob polnoči, danes grem pa že kmalu spet nazaj in vprašanje kdaj bom lahko šla domov. Chica me bo spet spremljala.

Slika je pa nastala med enim izmed odmorov, ki sem si jih lahko vzela in sva šli s Chico na drevored. Prava manekenka je ;)

sreda, avgust 10, 2005

Chica is coming home!

9. avgusta sva z Bojanom dobila Chico!!!
Izbrala sva jo že en teden prej. Po njo sem šla ravno na ta dan, da bi presenetila Bojana - imel je rojstni dan. Ker sem mu darilo dala že prej, nisem hotela preživeti njegovega rojstnega dneva brez efekta presenečnja.
In uspelo je ;)


Ko sem šla po njega na postajo, sem se ustavila še v trgovini, kjer sem kupila oranžno pentjo in jo zavezala Chici okoli vratu. Tako sva ga počakali na peronu...
Bil je zelo presenečen, ker jo je pričakoval šele v soboto. Presenečenje je 100% uspelo.